+376 739 555     info@hotelnordic.com
youtube  twitter  facebook  instagram

Andorra, l’encantador país enclavat als Pirineus entre França i Espanya, és una destinació ideal per a les vacances familiars. Amb la seva impressionant bellesa natural, diverses activitats exteriors i una àmplia gamma d’opcions d’allotjament, Andorra ofereix una experiència inoblidable per a famílies de totes les edats.
Un dels hotels més destacats per gaudir d’una estada en família és l’Hotel Nordic, ubicat a El Tarter.

Ubicació i entorn

Hotel Nordic és a El Tarter, una de les zones més pintoresques d’Andorra. La seva ubicació és perfecta per a famílies que volen gaudir de la natura i les activitats a l’aire lliure. Situat a prop de l’estació d’esquí de Grandvalira, us ofereix un accés immillorable a les pistes d’esquí a l’hivern ia les rutes de senderisme a l’estiu.

Habitacions i comoditats

Habitacions familiars: L’Hotel Nordic compta amb àmplies habitacions familiars que estan dissenyades per proporcionar el màxim confort i comoditat. Equipades amb totes les comoditats modernes, aquestes habitacions són perfectes per garantir una estada còmoda per a tota la família.

Serveis per a nens:

  • Zona de jocs: Una àrea de jocs ben equipada està disponible perquè els nens es puguin divertir en un entorn segur.

Serveis per a adults:

  • Spa i benestar: Els adults poden relaxar-se i rejovenir a l’spa de l’hotel, que inclou una varietat de tractaments i teràpies.
  • Gimnàs: Un gimnàs ben equipat està disponible per a aquells que vulguin mantenir-se actius durant la vostra estada.

Activitats i entreteniment

Activitats d´hivern: Durant la temporada d´hivern, l´Hotel Nordic és el lloc ideal per als amants de l´esquí. Amb accés directe a les pistes de Grandvalira, els clients poden gaudir d’activitats com esquí, surf de neu i altres activitats relacionades amb la neu. A més, l’hotel ofereix serveis de lloguer d’equips d’esquí i de lliçons per a principiants.

  • Activitats d’estiu: A l’estiu, l’entorn del Tarter es transforma en un paradís per als excursionistes i amants de la natura. L’Hotel Nordic us permet accedir fàcilment a una gran varietat de rutes de senderisme que us permetran descobrir els bells paisatges d’Andorra. També es poden realitzar activitats com ara ciclisme de muntanya i passejades a cavall.
  • Piscina i entreteniment: L’hotel té una piscina on les famílies poden relaxar-se i gaudir de l’aigua. A més, s’organitzen activitats d’entreteniment tant per a nens com per a adults, assegurant que tots els membres de la família tinguin alguna cosa divertida per fer.

Gastronomia

Restaurant buffet: L’Hotel Nordic ofereix un restaurant buffet que serveix una àmplia varietat de plats per satisfer tots els gustos. Els menús estan dissenyats per ser nutritius i deliciosos, assegurant que tots els membres de la família estiguin ben alimentats. El restaurant també ofereix opcions dietètiques especials per a aquells amb necessitats particulars.
Snack bar: Per menjars lleugers i refrigeris, l’snack bar de l’hotel és una opció convenient. Aquí, els hostes poden gaudir d’una varietat d’entrepans i begudes en un ambient relaxat.

Benestar i relaxació

Després d’un dia ple d’activitats a l’aire lliure, les famílies poden relaxar-vos a l’spa de l’hotel. L’Hotel Nordic ofereix una varietat de serveis de benestar, com ara massatges i tractaments de spa, piscines climatitzades, jacuzzis i saunes. Aquests serveis són perfectes per alleujar els músculs cansats i preparar-se per a la propera aventura.

Atenció personalitzada i hospitalitat

El personal de l’Hotel Nordic està dedicat a proporcionar una experiència excepcional a tots els hostes. Amb un coneixement profund de les rutes locals i les millors activitats, l’equip de l’hotel pot oferir recomanacions personalitzades per a cada família. Aquesta orientació local és invaluable per a aquells que volen descobrir els secrets més ben guardats d’Andorra i gaudir d’una experiència autèntica.

Conclusió

L’Hotel Nordic és una opció perfecta per a les vacances familiars a Andorra, combinant comoditat, entreteniment i una ubicació ideal a prop de les activitats a l’aire lliure. Amb les àmplies habitacions, serveis per a nens i adults, i una atenció personalitzada, l’Hotel Nordic garanteix una estada memorable per a tota la família. Planifica la teva propera escapada familiar a aquest bell país pirinenc i gaudeix d’unes vacances inoblidables a Hotel Nordic.