+376 739 555     info@hotelnordic.com
youtube  twitter  facebook  instagram

Andorra és un fantàstic país ubicat als Pirineus, entre França i Espanya, és una destinació perfecta per a qualsevol visitant.

Per aprofitar al màxim la teva visita, és crucial triar l’allotjament adequat, i l’Hotel Nordic, ubicat a El Tarter, es presenta com una de les millors opcions per gaudir de tot allò que aquest petit país té per oferir.

Hotel idoni per visitar Andorra

L’Hotel Nòrdic està ubicat a El Tarter, una zona privilegiada d’Andorra que ofereix accés directe a una gran varietat d’atraccions i activitats.

Aquesta ubicació és fantàstica tant pels aficionats als esports d’hivern com pels que volen gaudir de la natura i les activitats a l’aire lliure durant l’estiu.

L’hotel és a prop de l’estació d’esquí de Grandvalira, l’hotel permet als clients gaudir de la neu a l’hivern i descobrir rutes de senderisme boniques durant els mesos més càlids.

Instal·lacions de l’hotel Nordic a Andorra

  • Habitacions confortables: L’Hotel Nordic ofereix habitacions àmplies i còmodes, dissenyades per proporcionar un descans reparador després d’un dia ple d’activitats. Cada habitació està equipada amb modernes comoditats per assegurar una estada agradable i relaxant.
  • Gastronomia: L’hotel disposa d’un restaurant de bufet que serveix una àmplia varietat de plats deliciosos i nutritius, adaptats a tots els gustos i necessitats dietètiques. A més, l’snack bar de l’hotel ofereix àpats lleugers i begudes en un ambient relaxat i acollidor.
  • Benestar i relaxació: Per a aquells que busquen relaxar-se i rejovenir, l’Hotel Nordic ofereix un complet servei de spa, que inclou massatges, tractaments de bellesa, piscina climatitzada, jacuzzi i sauna. Aquests serveis són perfectes per alleujar l’estrès i recarregar energies.

Activitats d’hotel a Andorra per a tots els gustos

  • Activitats d’hivern: A la temporada hivernal, l’Hotel Nòrdic es converteix en una destinació perfecta per als que gaudeixen de l’esquí i el surf de neu. Situat al costat de les pistes de Grandvalira, permet als hostes accedir a les activitats de neu sense desplaçaments addicionals. A més, l´hotel proporciona serveis de lloguer d´equips i classes per a principiants, facilitant així que tota la família pugui gaudir dels esports d´hivern.
  • Activitats d’estiu: Durant l’estiu, el Tarter es transforma en una destinació ideal per als amants de la natura i les aventures a l’aire lliure. Els visitants de l’Hotel Nòrdic tenen l’oportunitat d’explorar diverses rutes de senderisme i ciclisme de muntanya. Així mateix, poden participar en activitats com passejades a cavall i pesca als rius i llacs propers, gaudint d’un entorn natural impressionant.
  • Entreteniment a Hotel: L’Hotel Nordic també ofereix una varietat d’activitats i entreteniment dins de l’hotel. Amb una zona de jocs per a nens, activitats supervisades i una piscina, hi ha alguna cosa per a cada membre de la família.

Experiències culturals i comercials per visitar Andorra

  • Cultura i Tradició: Andorra és rica en cultura i història i els visitants poden explorar nombrosos museus, esglésies i llocs històrics repartits per tot el país. Des de l’hotel, és fàcil accedir a aquestes atraccions i submergir-se a la cultura local.
  • Compres: Andorra és famosa per les botigues lliures d’impostos, i els visitants poden gaudir d’una experiència de compres única. Des de marques de luxe fins a productes locals, hi ha alguna cosa per a tots els gustos i pressupostos.

Hotel a Andorra amb una gran experiència

A l’Hotel Nordic, el nostre equip es dedica a oferir a cada hoste una vivència memorable. Amb una profunda entesa de les atraccions i activitats locals, el nostre personal està capacitat per brindar-te recomanacions a mida, garantint que aprofitis al màxim la teva visita. L’atenció minuciosa i l’autèntica hospitalitat asseguren que la vostra estada a l’Hotel Nordic serà única i especial.

Conclusió

Si busques una experiència integral a Andorra, l’Hotel Nordic a El Tarter és la teva destinació ideal. La seva ubicació privilegiada, habitacions confortables, serveis de primera i varietat d´activitats per a tota la família asseguren una estada inoblidable. Tant si voleu gaudir d’esports hivernals, explorar la natura a l’estiu, submergir-vos en la cultura local o anar de compres, l’Hotel Nordic us ofereix l’escenari perfecte per a unes vacances excepcionals. Organitza la propera escapada a Andorra i viu tot el que aquest encantador país ofereix, envoltat del confort i luxe de l’Hotel Nordic.