+376 739 555     info@hotelnordic.com
youtube  twitter  facebook  instagram

El teu casament és un dels moments més importants de la teva vida, i trobar el lloc perfecte per a aquest esdeveniment tan especial pot fer tota la diferència.
L’Hotel Nordic a Andorra no només ofereix un entorn impressionant, sinó que també proporciona una gamma de serveis i detalls que faran que la vostra celebració sigui inoblidable.

A continuació, explorem com l’Hotel Nordic es pot convertir en l’escenari ideal per al vostre casament, des de la cerimònia fins a la festa final.

1. Ubicació idíl·lica al cor d’Andorra

L´Hotel Nordic es troba en una de les regions més pintoresques d´Andorra, envoltat per la majestuositat dels Pirineus. Aquesta ubicació ofereix un entorn romàntic i exclusiu que afegeix un toc especial al casament.

Beneficis:

  • Escenografia natural: Els bells paisatges muntanyosos creen el teló de fons perfecte per a les teves fotos de casament, afegint un toc màgic als teus records.
  • Accés convenient: Amb una ubicació accessible, tant per a locals com per a convidats de fora, l’Hotel Nordic garanteix que el teu casament sigui fàcil d’assolir per a tots els teus éssers estimats.

2. Celebració de la cerimònia

La cerimònia és el cor del vostre casament, i l’Hotel Nordic ofereix diversos espais perquè puguis celebrar aquest moment de manera elegant i memorable.

Beneficis:

  • Àrees exteriors: Pots triar celebrar la teva cerimònia als jardins de l’hotel, envoltat d’un entorn natural impressionant que afegeix un toc romàntic al teu esdeveniment.
  • Salons elegants: Si preferiu un ambient interior, els salons de l’hotel estan decorats amb un estil sofisticat que proporciona un marc elegant per a la vostra cerimònia.

3. Un cotxe de pel·lícula

Afegeix un toc de glamour al teu casament amb un cotxe de pel·lícula per al trasllat dels nuvis. L´Hotel Nordic pot coordinar l´arribada d´un vehicle clàssic o luxós que farà que la teva entrada i sortida siguin memorables.

Beneficis:

  • Glamour i estil: Un cotxe de pel·lícula afegeix un toc de sofisticació i estil al teu casament, creant moments fotogràfics espectaculars.
  • Experiència inoblidable: Ofereix una experiència única per als nuvis, fent que el dia sigui encara més especial.

4. Menjar exquisit

La gastronomia és un dels aspectes més destacats de qualsevol casament. L’Hotel Nordic ofereix un servei de càtering excepcional que assegura que els teus convidats gaudeixin d’un àpat deliciós i ben presentat.

Beneficis:

  • Menús personalitzats: Podeu dissenyar el menú juntament amb l’equip de càtering de l’hotel per satisfer les vostres preferències i les dels vostres convidats.
  • Ingredients frescos: utilitzen ingredients frescos i d’alta qualitat per garantir una experiència culinària memorable.

5. Pastís de celebració

Un pastís de casament és una part essencial de la celebració, i l’Hotel Nordic s’encarrega d’oferir un pastís de celebració que reflecteixi el vostre estil i gust personal.

Beneficis:

  • Disseny personalitzat: Pots treballar amb pastissers experts per dissenyar un pastís que sigui tant deliciós com visualment impressionant.
  • Sabor inigualable: El pastís serà preparat amb els millors ingredients per oferir una experiència de sabor excepcional.

6. Festa i música

La festa és el moment per relaxar-se i gaudir, i l’Hotel Nordic ofereix un ambient ideal perquè tu i els teus convidats celebrin amb música i ball.

Beneficis:

  • Música en viu o DJ: Podeu triar entre tenir una banda en viu o un DJ per animar la pista de ball i mantenir la festa en marxa.
  • Ambient vibrant: L’espai està dissenyat per fomentar una atmosfera festiva i entretinguda.

7. Arranjament floral

Els arranjaments florals afegeixen un toc d’elegància i frescor al casament. L’Hotel Nordic treballa amb floristes professionals per crear decoracions florals que complementin el tema del casament.

Beneficis:

  • Dissenys personalitzats: Els arranjaments florals s’adaptaran a les teves preferències, des de rams de núvia fins a decoracions per a les taules.
  • Ambient romàntic: Les flors creen un ambient romàntic i acollidor que realça la bellesa del teu esdeveniment.

8. Servei fotogràfic

Captura cada moment especial del casament amb un servei fotogràfic professional. L’Hotel Nordic us pot recomanar a fotògrafs experts que s’especialitzen en casaments i que capturaran cada detall.

Beneficis:

  • Records inoblidables: Els fotògrafs professionals garantiran que tots els moments importants siguin immortalitzats de manera bella.
  • Qualitat i experiència: Els fotògrafs tenen lexperiència i lequip necessari per oferir imatges dalta qualitat.

9. Focs artificials

Acaba la teva celebració amb un espectacle de focs artificials que deixarà els teus convidats sorpresos i proporcionarà un final espectacular al teu casament.

Beneficis:

  • Espectacle enlluernador: Els focs artificials afegeixen un toc màgic i festiu, creant un record inoblidable per a tu i els teus convidats.
  • Oportunitats fotogràfiques: L’espectacle de focs d’artifici ofereix una oportunitat única per capturar fotos impressionants.

10. Servei de diversió per a nens

Si teniu convidats amb nens, l’Hotel Nordic ofereix serveis d’entreteniment dissenyats per mantenir els més petits ocupats i feliços durant la celebració.

Beneficis:

  • Activitats divertides: L’hotel pot organitzar activitats i entreteniment adequats per a nens, garantint que es diverteixin mentre els adults gaudeixen del casament.
  • Àrea de joc: Ofereixen espais segurs i divertits on els nens poden jugar i socialitzar.

11. Activitats per a Convidats

L’Hotel Nordic proporciona una varietat d’activitats per mantenir els vostres convidats entretinguts durant el casament, assegurant que tots gaudeixin de la celebració.

Beneficis:

  • Diversió i entreteniment: Des de jocs fins a activitats interactives, l’hotel pot organitzar una sèrie d’esdeveniments perquè tothom es mantingui entretingut.
  • Experiència enriquidora: Les activitats addicionals afegeixen un toc especial al casament, fent que la celebració sigui encara més memorable pels teus convidats.

Conclusió

Triar l’Hotel Nordic a Andorra per celebrar el vostre casament ofereix una experiència excepcional que combina un entorn idíl·lic, serveis personalitzats i detalls elegants. Des de la cerimònia en un entorn natural fins a la festa final amb focs artificials, l’Hotel Nordic s’assegura que cada aspecte del vostre casament sigui perfecte. Amb opcions per a tots els gustos, des de menjar exquisit fins a entreteniment per a nens, us ofereix tot el necessari perquè el vostre dia especial sigui inoblidable. Si busques un casament que combini elegància, comoditat i un toc de màgia, l’Hotel Nordic és l’elecció ideal per fer realitat la celebració dels teus somnis.