+376 739 555     info@hotelnordic.com
youtube  twitter  facebook  instagram

Ubicat a la pintoresca població del Tarter, l’Hotel Nordic és una joia de l’hospitalitat a Andorra, coneguda per les seves prestigioses instal·lacions i el seu entorn natural espectacular. Un dels aspectes més destacats d’aquest hotel és la seva impressionant piscina interior, que ofereix als hostes una experiència de relaxació i lleure sense igual, independentment de la temporada.

Hotels a Andorra amb piscina climatitzada

La piscina interior de l’Hotel Nordic és un veritable oasi de tranquil·litat i benestar. Dissenyada per proporcionar un ambient de serenitat, la piscina està climatitzada, cosa que permet el seu ús durant tot l’any, sense importar les condicions climàtiques exteriors. La temperatura de l’aigua es manté constant i confortable, convidant els hostes a submergir-se i relaxar-se després d’un dia d’activitats a la muntanya o explorant les localitats andorranes.

Instal·lacions addicionals

Al costat de la piscina interior, l’Hotel Nordic compta amb una sèrie d’instal·lacions addicionals que complementen l’experiència de benestar dels clients. Entre aquestes destaquen les zones de jacuzzi, sauna i bany de vapor. Aquestes instal·lacions estan dissenyades per oferir un complet circuit, permetent als visitants desestressar-se i rejovenir tant físicament com mentalment.

El jacuzzi, amb els potents raigs d’aigua, proporciona un massatge terapèutic que ajuda a alleujar la tensió muscular. La sauna, per part seva, ofereix els beneficis de la sudoració profunda, netejant la pell i millorant la circulació. El bany de vapor, conegut per les seves propietats purificadores i relaxants, completa aquesta oferta de benestar, assegurant que els hostes surtin completament renovats.

Un espai per a tothom

La piscina interior de l’Hotel Nordic no és només un lloc per al relax dels adults, sinó que també està dissenyada pensant en les famílies. Hi ha àrees especialment destinades als nens, on poden jugar i gaudir de l’aigua de manera segura. Això fa que l´hotel sigui una opció ideal per a famílies que busquen combinar el luxe amb activitats aptes per a totes les edats.

A més, el personal de l’hotel s’assegura de mantenir la piscina i les instal·lacions en perfectes condicions de neteja i higiene, garantint un entorn segur i agradable per a tots els hostes. L’atenció al detall i el servei excepcional són segells distintius de l’Hotel Nordic, cosa que es reflecteix en la satisfacció dels visitants.

Ubicació i activitats complementàries

L’Hotel Nordic està situat a prop d’algunes de les millors estacions d’esquí d’Andorra, com ara Grandvalira. Aquesta proximitat permet als hostes gaudir de les activitats d’hivern durant el dia i tornar a l’hotel per relaxar-vos a la piscina interior i les instal·lacions de spa. Durant l’estiu, la ubicació ofereix accés a rutes de senderisme i altres activitats a l’aire lliure, complementant perfectament l’experiència de benestar que ofereix l’hotel.

En conclusió, l’Hotel Nordic a Andorra és una opció immillorable per a aquells que cerquen un allotjament de luxe amb una piscina interior excepcional. La combinació del seu entorn natural, instal·lacions de primera classe i un servei atent i professional, fan d’aquest hotel una elecció destacada per a unes vacances de somni a qualsevol època de l’any.