+376 739 555     info@hotelnordic.com
youtube  twitter  facebook  instagram

Els hotels al peu de les pistes tenen un encant especial per als amants de l’esquí i els esports d’hivern. No hi ha res com la comoditat de sortir directament de la teva habitació i trobar-te davant les impressionants muntanyes, llestes per ser conquerides amb els teus esquís o taula de snowboard. Al cor de la majestuosa estació d’esquí Grandvalira es troba l’Hotel Nordic, un establiment que ha sabut capturar l’essència i l’esperit de la muntanya, oferint als seus hostes una experiència única e inoblidable.

Ubicat estratègicament a la parròquia de Canillo, a Andorra, l’Hotel Nordic és molt més que un simple lloc on passar la nit. És un refugi acollidor que combina a la perfecció el luxe, la comoditat i la proximitat a les pistes d’esquí. Des del moment en què poses un peu a l’hotel, et submergeixes en un ambient càlid i acollidor que et fa sentir com a casa.

Una de les característiques més destacades de l’Hotel Nordic és la seva ubicació privilegiada. Situat literalment a uns passos de les pistes de Grandvalira, ofereix als seus hostes un accés inigualable a més de 200 quilòmetres de pistes perfectament cuidades i variades, que s’adapten a tots els nivells i gustos. Ja siguis un principiant que està donant els seus primers passos a la neu o un expert esquiador en busca d’emocions fortes, trobaràs a Grandvalira l’escenari perfecte per gaudir al màxim de la teva passió per l’esquí.

Però la conveniència d’estar al peu de les pistes és només el principi de tot el que l’Hotel Nordic té per oferir. Des del moment en què arribes, et sorprèn la bellesa de la seva arquitectura alpina, que s’integra harmoniosament amb l’entorn natural que l’envolta. Els seus interiors són igualment impressionants, amb una decoració elegant i acollidora que combina a la perfecció la fusta, la pedra i els tèxtils tous per crear una atmosfera relaxant i confortable.

Les habitacions de l’Hotel Nordic són veritables oàsits de pau i tranquil·litat, dissenyades per garantir el màxim confort i descans dels seus hostes. Equipades amb totes les comoditats modernes, com ara televisió de pantalla plana, minibar i connexió Wi-Fi gratuïta, ofereixen també unes vistes impressionants de les muntanyes que et deixaran sense alè. Imagina despertar-te cada matí amb el sol filtrant-se per les finestres i el paisatge enfarinat estenent-se davant teu, convidant-te a viure un dia ple d’aventures i diversió a la neu.

Però no tot a l’Hotel Nordic es tracta d’esquí i esports d’hivern. L’establiment compta també amb una àmplia gamma de serveis i instal·lacions dissenyades per satisfer totes les necessitats i desitjos dels seus hostes. T’apeteix relaxar-te després d’un dia intens a les pistes? Submergeix-te a la piscina climatitzada de l’hotel o gaudeix d’un tractament rejuvenidor al seu spa de primera classe. Busques una mica d’entreteniment nocturn? L’hotel compta amb un bar animat on podràs gaudir de deliciosos còctels i música en viu mentre comparteixes anecdotes i rialles amb altres esquiadors.

La gastronomia també ocupa un lloc destacat en l’experiència de l’Hotel Nordic. El restaurant de l’hotel ofereix una exquisida selecció de plats inspirats en la cuina local i internacional, elaborats amb ingredients frescos i de la més alta qualitat. Des de deliciosos bufets de desdejunis que et donaran l’energia necessària per fer front a un dia a les pistes, fins a sopars gourmet que deleitaran el teu paladar en acabar la jornada, cada àpat a l’Hotel Nordic és una experiència memorable en si mateix.

Però més enllà de les seves instal·lacions de primera classe i la seva ubicació privilegiada, el que fa realment especial l’Hotel Nordic és la seva atenció als detalls i el seu servei impecable. Des del moment en què fas la teva reserva fins al dia de la teva partida, el personal de l’hotel es desviu per assegurar-se que cada aspecte de la teva estada sigui perfecte. Des de recomanar-te les millors pistes per al teu nivell d’esquí fins a reservar-te una taula en el restaurant més exclusiu de la zona, estan sempre disposats a fer tot el possible perquè la teva experiència a l’Hotel Nordic sigui inoblidable.

En resum, hostatjar-se a l’Hotel Nordic a Grandvalira és molt més que unes simples vacances d’esquí. És una experiència única i inoblidable que combina l’emoció de les pistes d’esquí amb el luxe, la comoditat i l’hospitalitat excepcional. Ja sigui que estiguis planejant unes vacances en família, una escapada romàntica o un viatge d’esquí amb amics, l’Hotel Nordic té tot el que necessites i més per viure unes vacances de somni a la muntanya. Així que no ho pensis més i reserva la teva habitació avui mateix. Estem segurs que no t’ho penediràs.